• Scandalul dintre liberali și Clotilde Armand va fi discutat la nivelul coaliției de guvernare, dacă va fi necesar, spune Ludovic Orban
  • Consilierii PNL din ectorul 1 acuză existența unui unui nou blocaj grav în comunicarea și colaborarea cu primarul Sectorului 1
  • Clotilde Armand a solicitat Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare

Dacă va fi necesar, subiectul neînțelegerilor dintre consilierii liberali din Sectorul 1 și Clotilde Armand va fi discutat la nivelul coaliției de guvernare, spune președintele PNL, Ludovic Orban: „De la început relația a fost tensionată”.

„Obiectivul PNL este să contrubuie la o decizie care să rezove problema existaentă în Sectorul 1, o decizie care să permită furnizarea serviciului de salubritate, de ridicare a gunoiului menajer, o soluție conformă cu legea și conformă cu contractele existente. Faptul că sa ajuns în situația în care s-a ajuns este mai puțin rezultatul unor poziții ale consilierilor PNL, ci rezultatul unui conflict care a fost generat încă de la început între primarul Sectorului 1 și compania de salubrizare”, spune Ludovic Orban.

El afirmă că, dacă va fi necesar, subiectul va fi discutat la nivelul coaliției de guvernare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„În ceea ce ne privește pe noi, reprezentanții PNL, noi ne-am repectat înțelegerile pe care le-am avut, nu numai în București. Încă de la început relația a fost tensionată. Au trecut aproape cinci lui până primarul Sectorului 1 i-a delegat viceprimarului PNL atribuțiile stabilite prin negociere. Trebuie găsită o soluție rapidă, care nu poate fi decât la masa discuțiilor, pentru a putea rezolva criza din Sectorul 1”, adaugă liderul liberalilor.

Consilierii PNL din ectorul 1 acuză existența unui unui nou blocaj grav în comunicarea și colaborarea cu primarul Sectorului 1.

„După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat și ne-a demonstrat, din nou și din nou, că acționează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica și de a lucra în echipă. Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată și nu este pe persoană fizică, iar cetățenii au nevoie de un lider serios, nu de un șef discreționar”, potrivit unei scrisorri deschise semnată de conlielierii PNL din Sectorul 1.

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare. Edilul șef a trimis o adresă și spune că situația este cauzată „de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.