Ludovic Orban îi „taxează” pe Rafila și Streinu-Cercel pentru candidaturile din partea PSD: „Nu mai au nicio credibilitate în pandemie”

rafila-psd Foto: Mediafax
  • Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila cadidează pentru Senat din partea Partidului Social Democrat.
  • Ludovic Orban, premierul României, a reacționat în acest sens.
  • Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

Premierul Ludovic Orban şi-a exprimat părerea și despre candidaturile lui Alexandru Rafila (foto) și Adrian Streinu-Cercel din partea PSD la alegerile parlamentare, din 6 decembrie.

„Deci au fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci la PSD… Oare ce a putut să le promită? Să te duci la PSD, care a torpilat sistematic tot efortul autorităților și specialiștilor. Eu personal nu pot înțelege. E o decizie pentru care vor fi huliți, vă spun sincer. Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniiile pe care le exprimă legat de pandemie. De fapt, am și văzut o schimbare. De când e candidat pe lista PSD, unul și-a schimbat și pozițiile publice, adică a devenit brusc critic. Nici nu vreau să dau nume! Când suntem într-o creștere a numărului de cazuri, când e nevoie de fiecare om… Mi se pare o greșeală gravă, ca oameni care au fost implicați și au avut rezultate. Să te duci să-ţi depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon”, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit B1 TV.

Orban: „PSD a devenit pericolul cel mai mare pentru România”

Liderul PNL a afirmat că, în opinia sa, PSD reprezintă, astăzi, „pericolul cel mai mare pentru România”.

„Pericolul cel mai mare pentru România, astăzi, este PSD. Tot ce face PSD îl transformă într-un duşman grav al viitorului, al şansei României de a avea un viitor, de a avea dezvoltare, de a avea cu adevărat şansa de a-şi reveni şi de a sta pe picior de egalitate la masa naţiunilor dezvoltate. PSD este un partid duşman al României”, a mai spus Ludovic Orban.