• Acesta spune că se va implica „cu toate forţele” pentru suspendarea preşedintelui: „Având o parte de răspundere pentru realegerea lui Iohannis ca preşedinte în 2019 mă voi implica cu toată forţa”.
  • Întrebat cum poate fi oprit preşedintele, Ludovic Orban a răspuns „Cred că nu-şi termină mandatul, sincer”.
  • Acesta mai spune că decizia de a nu reface coaliţia cu USR „este în mod evident decizia preşedintelui Iohannis”.

Ludovic Orban a anunţat duminică seara că va părăsi PNL şi va înfiinţa un alt partid „dacă nu se îndeplinesc condiţiile pe care le-am pus”. El a spus că preşedintele Klaus Iohannis „a luat-o razna complet” şi spune despre acesta că nu crede că îşi termină mandatul.

„Avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României. Se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-şi complet obligaţiile pe care le are faţă de cetăţenii români şi acţionând împotriva interesului României, în mod evident”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, la Realitatea TV.

Acesta spune că se va implica „cu toate forţele” pentru suspendarea preşedintelui: „Având o parte de răspundere pentru realegerea lui Iohannis ca preşedinte în 2019 mă voi implica cu toată forţa”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

„În mod evident l-am susţinut pe preşedintele Iohannis şi am colaborat cu preşedintele Iohannis. Preşedintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât eu am fost în parteneriat”, a mai spus Orban.

Întrebat cum poate fi oprit preşedintele, Ludovic Orban a răspuns „Cred că nu-şi termină mandatul, sincer”.

Acesta mai spune că decizia de a nu reface coaliţia cu USR „este în mod evident decizia preşedintelui Iohannis”.

De asemenea, întrebat dacă va plecat din partid şi va face o altă formaţiune politică, Orban a spus: „Dacă nu se îndeplinesc condiţiile pe care le-am pus, mai mult ca sigur că da”.

„În funcţie de evoluţia evenimentelor voi lua deciziile care se impun într-un timp rezonabil. Timp rezonabil înseamnă două-trei săptămâni maxim”, a mai spus Ludovic Orban.