• Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a transmis un mesaj, pe Facebook, cu ocazia Paștelui.
  • Orban: „Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an”.
  • Orban: „A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă”.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a transmis că Sărbătoarea Paştelui ne regăseşte în plină campanie de vaccinare şi este convins că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate.

„A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. Am fost cu toţii puşi la mari încercări, cetăţeni şi autorităţi, pentru a face faţă unei crize fără precedent. Le mulţumesc tuturor celor care, în această perioadă, dând dovadă de responsabilitate şi solidaritate, au respectat regulile de protecţie sanitară absolut necesare, contribuind astfel la salvarea vieţilor celor din jur. Sunt alături de personalul medical, adevăraţii noştri eroi din prima linie care au făcut şi fac eforturi cu adevărat supraomeneşti. Lor le suntem cu toţii recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-şi viaţa în pericol pentru a-şi salva semenii”, a scris Orban pe Facebook.

Mai mult, Ludovic Orban a subliniat că Sărbătorile Pascale ne regăsesc în plină campanie de vaccinare şi a transmis că „odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viaţa care ne-a lipsit atât de mult”.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

„Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an. Lumina sfântă să vă coboare în suflete şi în case, dragi români. Paste fericit!”, a conchis liberalul.