Ludovic Orban, fostul lider al PNL, anunță că va pleca din partid dacă liberalii vor face o alianță de guvernare cu PSD. Decizia ar putea fi luată în ședința de luni seara a conducerii PNL.

Fostul președinte al PNL consideră că este o rușine pentru actualii lideri ai partidului faptul că iau în calcul să se alieze cu PSD.

„Sunt împotriva oricărei înțelegeri cu PNL, în viața mea politică am luptat împotriva stângii care a împiedicat dezvoltarea României… este o rușine pentru conducerea PNL simplul fapt că a angajat discuții cu PSD”, a declarat Ludovic Orban înainte de ședința în care liberalii vor decide dacă intră la guvernare alături de PSD.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Trebuia să refacem alianța forțelor de dreapta, a mai spus Orban care l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că este în spatele deciziei privind apropierea de PSD.

Decizia, la evidenta presiune a președintelui Iohannis, reprezintă o trădare gravă a cetățenilor care au votat cu PNL și o sinucidere politică pentru cei care iau astfel de decizie… Nu trebuie să accepți așa ceva (n.r. presiunea președintelui)… Cîțu își dorește să rămână la Palatul Victoria. Cîțu și Vâlceanu sunt coautorii alături de președintele Iohannis”, a precizat fostul lider al PNL.

Ludovic Orban a mai spus că va pleca din PNL dacă se va face alianța cu PSD.

Dacă se va face o alianță cu PSD drumurile noastre se vor despărți”, a anunțat Ludociv Orban.

Decizia ar putea fi anunțată după ședința conducerii partidului de luni seara.