Lukașenko i-a invitat pe separatiștii din estul Ucrainei să-l interogheze pe Roman Protasevici. „În Donbas, este un dosar penal deschis pe numele lui”

Aleksandr Lukashenko în fața unui microfon. Sursa foto: Mediafax
  • Lukașenko a avut miercuri o întâlnire pe tema relațiilor cu Rusia.
  • Liderul Belarusului a afirmat că nu are nimic împotrivă ca Roman Protasevici să fie interogat de separatiștii din estul Ucrainei.
  • Lukașenko: „I-am amintit președintelui Putin că a fost deschis un dosar penal, în Donbas, pe numele lui Roman Protasevici. Acolo, el și alți opozanți au ucis oameni”.

Lukașenko a declarat în cursul de miercuri, 2 iunie 2021, că nu are nimic împotrivă dacă Roman Protasevici va fi interogat de deparatiștii din estul Ucrainei.

În cadrul unei întâlniri pe tema relațiilor cu Rusia ce a avut loc miercuri, Aleksandr Lukașenko a transmis că a fost deschis un dosar penal, în Donbas, pe numele lui Roman Protasevici, relatează Korrespondent.

„I-am amintit președintelui Putin că a fost deschis un dosar penal și am spus că, dacă separatiștii au întrebări, sunt bineveniți să le adreseze. Roman Protasevici și alți opozanți au ucis oameni în Donbas”, a afirmat Lukașenko.