• Lukașenko l-a numit pe Zelensky „un mic Napoleon care a ieșit dintr-o mahmureală” Și a condus un „program educațional istoric” despre evrei.
  • Chiar recent… Micul Napolen, mă scuzați că spun așa de el, s-a adresat poporului belorus cu privire la referendum. Ca și când în Ucraina nu mai are cu ce să se ocupe și a decis din bunker să îndemne poprului belorus și să-i sfătuiască ce să facă.
  • Și iese astăzi în acest tricou și-i vorbește poporului belorus. Nu demult am spus în ce constă pericolul. Conflictul care a izbucnit în Ucraina – sunt „floricele” o nimica toată.
  • Credeti-mă știu despre ce vorbesc. Dacă se va continua astfel, vor crește pomușoare. Și nici într-un bunker, nici în cel american, nici în oricare altul, nu se va mai ascunde. De aceea astăzi trebuie să încetăm războiul.

Lukașenko l-a numit pe Zelensky „un mic Napoleon care a ieșit dintr-o mahmureală” Și a condus un „program educațional istoric” despre evrei.

Chiar recent… Micul Napolen, mă scuzați că spun așa de el, s-a adresat poporului belorus cu privire la referendum. Ca și când în Ucraina nu mai are cu ce să se ocupe și a decis din bunker să îndemne poprului belorus și să-i sfătuiască ce să facă.

Și iese astăzi în acest tricou și-i vorbește poporului belorus. Nu demult am spus în ce constă pericolul. Conflictul care a izbucnit în Ucraina – sunt „floricele” o nimica toată. Credeti-mă știu despre ce vorbesc. Dacă se va continua astfel, vor crește pomușoare. Și nici într-un bunker, nici în cel american, nici în oricare altul, nu se va mai ascunde. De aceea astăzi trebuie să încetăm războiul.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Nici măcar nu aș numi asta un război, e un conflict. O zi, două și va fi război. Iar peste trei zile, „mașină de tocat carne”. Ești aduce anul 41 ca exemplu, ar fi bine să tacă. El e vreu ca naționalitate. Câți evrei au fost arși aici și în Ucraina?! Câți beloruși au murit apărând evreii aici? Copiii evreilor! Ce crede el, că uităm? De aceea despre anul 41-45 nu avem ce vorbi,” a declarat președintele Belarusului. Aleksandr Lukașenko.