• Erdogan, apel la boicotarea produselor franţuzeşti
  • Lumea musulmană e la un pas de război cu Franţa
  • Franța e țara europeană cu cea mai mare minoritate musulmană

Franţa s-a luat de piept cu lumea musulmană. A închis o moschee la Paris, a expulzat o familie de bosniaci musulmani, iar preşedintele Macron a promis că nu va renunţa la caricaturile profetului Mahomed. Islamul a explodat!

Produsele franţuzeşti sunt boicotate în mai multe ţări din Orientul Mijlociu, iar portrete cu Macron și drapelul francez au fost călcate în picioare şi incendiate. Preşedintele turc, Erdogan, care se visează lider al lumii musulmane, i-a recomandat din nou lui Macron să meargă la psihiatru. Şi mai spune că musulmanii din Europa sunt trataţi ca evreii înainte de al Doilea Război Mondial.

„Din păcate, aceste atacuri au început din cauza liderului francez, care are nevoie de un control psihiatric. Îi chem pe oamenii mei: nu lăudaţi produsele franţuzeşti, nu le cumpăraţi”, a spus Erdogan.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Franța e țara europeană cu cea mai mare minoritate musulmană. Cu o cultură laică foarte puternică, ţara a anunțat o lege radicală împotriva separatismului islamic.Vălul islamic a fost interzis în public şi în şcoli. Urmează să fie interzis și în companiile private.