• Politico: Lukaşenko, terorist internaţional.
  • Lukaşenko – de la şef de colhoz, la şef de stat.
  • Alexandr Lukaşenko se menţine la putere din 1994.

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Lukaşenko, despre care publicaţia Politico spune că este un terorist internaţional, nu şi-a schimbat comportamentul, deşi europenii şi americanii au impus mai multe sancţiuni financiare de-a lungul timpului.

Lukașenko s-a remarcat de al lungul timpului prin declaratii homofobe:

Alexandr Lukaşenko: „Primul trăieşte la Varşovia, al doilea la Berlin, În ceea ce îl priveşte pe cel de-al doilea, care strigă împotriva dictaturii (…), după ce am auzit asta, mi-am spus: mai bine să fii dictator decât homosexual.”
Alexandr Lukaşenko: „Nu-mi plac homosexualii şi atât. De ce să se supere pe mine? Trăim într-o societate democratică. Sunt în drept să-mi spun părerea şi poziţia”

Alexandr Lukaşenko: Le iert pe lesbiene. Dar nu o să-i iert niciodată pe homosexuali, niciodată! De ce? Pentru că femeile aleg să fie lesbiene doar pentru că noi, bărbaţii, suntem nişte nemernici”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alexandr Lukaşenko: „În ceea ce priveşte ultimul dictator al Europei…. Eu le spun jurnaliştilor: „bucuraţi-vă! E ultimul doar! Nu va mai fi, dacă e ultimul”

Alexandr Lukaşenko: „Nu trebuie să intraţi în panică, trebuie doar să lucraţi. Mai ales, la ora actuală, în sate. Este plăcut să priveşti la televizor cum oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbeşte despre virus. Tractorul ne va vindeca!”

Alexandr Lukaşenko: „Votca nu e bună doar ca dezinfectant de mâini. Zilnic, e nevoie de 40-50 de mililitri de spirt să omorâm acest virus. Numai că nu la serviciu! 04.30 MUSCA 04.35 Mergeţi azi la saună. Uscată! De 2-3 ori pe săptămână. Chinezii ne-au spus că la o temperatură de peste 60 de grade, virusul moare”