• Carantina în oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna a fost prelungită, cu alte 14 zile
  • Rata de infectare din Bragadiru este de 10,88 cazuri la mia de locuitori
  • La Chiajna, incidenţa din ultimele 14 zile este de 9,55 la mie
  • Opt localităţi din Ilfov sunt carantinate la acest moment
  • Incidența pe tot județul Ilfov este de 7,15 cazuri la mie
  • În București, rata de infectare este de 6,57

Mai multe localități din Ilfov prind Crăciunul în carantină. A fost prelungită în Bragadiru și Chiajna din Ilfov, după ce incidența din cele două localități a crescut în ultima săptămână.

Bragadiru şi Chiajna continuă în carantină până în seara zilei de Crăciun, când va fi luată o decizie privind prelungirea carantinei sau renunțarea la această măsură.

Incidența din Bragadiru este 10,88 cazuri la mie, în creștere de la 8,85 (acum o săptămână), iar la Chiajna de 9,55 față de 8,01, cât era săptămâna trecută.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Situația în tot județul Ilfov la acest moment

Sunt opt localități carantinate la acest moment. În afară de Bragadiru și Chiajna, și pentru comuna Berceni s-a luat joi seară decizia prelungirii carantinei, cu încă 7 zile.

Iar în Corbeanca, Dobroeşti, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti Leordeni, carantina expiră diseară, dar e de aşteptat ca autorităţile să decidă prelungirea măsurii, cu alte 7 zile, cel puțin în Otopeni (incidența de 10,36), Popești Leordeni (9,19) și Dobroești (8,94).

Localităţile din Ilfov în carantină la acest moment, cu incidenţa pentru fiecare:

Berceni (8,51), Bragadiru (10,88), Chiajna (9,55), Corbeanca (6,57), Dobroeşti (8,94), Mogoşoaia (7,31), Otopeni (10,36) şi Popeşti Leordeni (9,19).

Corbeanca, Dobroeşti, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti Leordeni sunt în carantină până sâmbătă seară, ora 22. Aşteptăm decizia de prelungire a carantinei în aceste localităţi sau o parte dintre ele.