• Joe Biden a votat anticipat în orașul natal Wilmington
  • Trump a fost intrerupt de forțele aeriene la un meeting electoral din Arizona
  • Americanii își decorează casele în funcție de opțiunile de vot
  • Mai multe statui vivante cu Trump în ipostaze scandaloase au apărut în New York

Campania electorală din Statele Unite a ajuns pe ultima sută de metri. Joe Biden a votat anticipat, ieri, în orașul natal Wilmington împreună cu soția lui, Jill și s-au alăturat astfel celor 74 de milioane de votanți care au mers până acum la urne. A profitat de ocazie și l-a atacat din nou pe Trump pentru felul în care a gestionat criza de COVID-19.

Trump s-a aflat la un miting electoral în Arizona și a aviut parte de un spectacol întrerupt de forțele aeriene. O aernoavă de luptă a interceptat un avion care intrase în spațiul restricționat. Actualul președinte a folosit incidentul în favoarea lui în discurs.

Americanii au renunţat anul ăsta la decoraţiunile obişnuite de Halloween şi au ales să îşi decoreze casele, curţile şi chiar şi magazinele cu pancarte cu Trump sau Biden. Cireaşa de pe tort este zidul împotriva migranților pe care Donald Trump îl promite din 2016.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?

Trump are totuși contestatari puternici. Un grup de artiști a instalat statui vivante în Portland, Oreagon și New York chiar în fața Trump International Hotel și al Lincolin Memorial, care îl înfățișează pe președinte în ipostaze mai puțin plăcute: în timp ce se uită sub fusta unei femei sau în timp ce asistă la violențele forțelor de ordine asupra protestatarilor Black Lives Matter.