Mai multe toalete publice au fost închise în Sectorul 2. Primarul: „Așa se întâmplă după 4 ani de pârjol marca Firea”

  • Numeroase toalete publice din Sectorul 2 al capitalei sunt închise
  • Primăria București nu a mai putut plăti contractele de închiriere
  • Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susține că de vină pentru această situație este fosta administrație a Primăriei Generale

Numeroase toalete publice din Sectorul 2 al capitalei sunt închise deoarece Primăria București nu a mai putut plăti contractele de închiriere. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susține că de vină pentru această situație este fosta administrație a Primăriei Generale.

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că Primăria Sectorului 2 va prelua de la Primăria Generală toaletele închise.

„Probabil mulți dintre voi ați observat că multe toalete publice din sector au intrat brusc la ”iernat”. Sunt sigur că ați observat fiindcă foarte mulți dintre voi mi-ați scris contrariați fiind, pe bună dreptate. Toate aceste toalete erau închiriate de către Primăria Generală. Având în vedere că bugetul lor e acum în piuneze și sunt multe găuri din urmă de acoperit, au oprit aceste contracte pe motiv de lipsă de fonduri, iar toaletele au fost închise. Vom prelua noi această cheltuială ca să nu lăsăm sectorul descoperit. Și le vom redeschide pe toate în cel mai scurt timp. Deja au fost puse în funcțiune o parte din ele”, a explicat Mihaiu.

Primarul Radu Mihaiu crede că de vină pentru această situație este fosta administrație a capitalei.

„Așa se întâmplă după 4 ani de pârjol marca Firea. Ca exemplu, pentru aceste toalete noi vom plăti azi cu 25% mai puțin decât plătea până mai ieri PMB pe baza contractului primit moștenire”, a precizat Radu Mihaiu.