• În ziua 63 de război s-au auzit explozii în regiunea separatistă Transnistria.
  • Exploziile ar fi provocat deteriorarea a două antene de telecomunicații care transmiteau semnalul unor televiziuni și radiouri din Rusia.
  • Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate și a ridicat nivelul de alertă.

În ziua 63 de război s-au auzit explozii în regiunea separatistă Transnistria.

Războiul se apropie din ce în ce mai mult de granița noastră. Tiraspolul este în pericol, dacă trupele lui Putin reușesc să ocupe Nikolaev”, spune istoricul Mircea Abrudean.

Exploziile ar fi provocat deteriorarea a două antene de telecomunicații care transmiteau semnalul unor televiziuni și radiouri din Rusia.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate și a ridicat nivelul de alertă.

Iar în SUA, administrația Biden trage semnale de alarmă. Există riscul escaladării tensiunilor în regiunea separatistă Transnistria.

Condamnăm orice provocări și tentative de a atrage Republica Moldova în acțiuni ce pot pune în pericol pacea în țară. Chișinăul insistă în continuare asupra soluționării pașnice a conflictului transnistrean”, a declarat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.