• Maia Sandu, după ce s-a vaccinat: „Sunt aici că să-i încurajez pe toți cetățenii, care încă nu s-au vaccinat să facă acest lucru”.
  • Maia Sandu a anunţat miercuri că România va dona Republicii Moldova 100.000 de doze de vaccin.
  • Maia Sandu: Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea.

           
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit vineri prima doză din vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca la policlinica de stat din Chişinău, după ce a declarat anterior că se va vaccina împotriva noului coronavirus atunci când va fi sigură că în Republica Moldova ajung suficiente doze pentru imunizarea populaţiei, transmite Ziarul de Gardă.

Maia Sandu a spus că a decis să se vaccineze după ce a fost anunţată că România va oferi Republicii Moldova alte câteva sute de mii de doze de vaccin, conform publicaţiei menţionate.

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez – familia, prietenii, colegii. Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate – să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri. Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea.”, a scris Maia Sandu, pe pagina sa de facebook.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”