• Major este câinele pe care Biden l-a adoptat dintr-un adăpost.
  • Câinele, un ciobănesc german, va ajunge la Casa Albă împreună cu stăpânul său.
  • Biden are o slăbiciune pentru câini, iar acest lucru dă bine în fața publicului.

Major, câinele pe care Joe Biden l-a salvat de la adăpost, și-a întrecut stăpânul. A fost învestit deja în funcția de prim câine al țării. ONG-ul care l-a avut în grijă înainte să ajungă la familia Biden a organizat o ceremonie virtuală.

Au fost arătate poze cu Major când era doar un pui, plus fotografii ale altor patrupede care au participat la petrecerea online. Patrick Carrol, șeful adăpostului de unde Joe Biden l-a luat pe Major, speră că acest caz să fie un model.

Primul animal care ajunge de la adăpost la Casa Albă

„El poate fi un ambasador, evident, pentru toți câinii de adăpost. Ceea ce contează nu că are numai un câine de adăpost, ci și un câine în Casa Albă. Este ceva cu care proprietarii de animale de companie se pot identifica, nu? Fie că știți, indiferent de situația dvs. socio-economică, de apartenența voastră politică, de rasă sau de etnie, știți, câinii și pisicile sunt ceva cu care oamenii pot empatiza, se pot conecta”, a declarat Patrick Carrol, directorul Delaware Humane Association.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Major este primul animal care ajunge de la adăpost la Casa Albă. Joe Biden mai are încă un câine și a anunțat deja că va adopta o pisică după ce va ajunge la reședința prezidențială. Donald Trump nu a avut niciun animal de companie cât timp a fost președinte.