Mama gemenilor din Ploiești era într-un live pe Facebook când copiii au căzut de la balcon

Telefon cu logo-ul Facebook pe el. Dosarul de ucidere din culpă a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. Sursa Foto: HEPTA

Surse judiciare au declarat că mama gemenilor care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești era într-un live pe Facebook în momentul producerii tragediei.

Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanțelor care intervin pentru salvarea celor doi copii.

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul 10 în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Primul copil căzut a fost fetița, apoi a căzut și băiatul.

Mama celor doi copii a aflat de la anchetatori despre producerea tragediei și a suferit un șoc, fiind internată la un spital de psihiatrie.

Femeia mai mare un copil mai mare.

În acest caz a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.