• Fiul său a postat un omagiu adus mamei sale, pe care o consideră inspirația pentru cariera sa.
  • Doamna Branson a fost văzută ultima dată într-un videoclip din Ajunul de Crăciun.
  • Ea a vorbit la telefon cu nepoții pentru a-și lua „rămas bun” în ziua în care a murit.

Eve, mama lui Richard Branson, care i-a dat primele 100 de lire sterline pe care le-a transformat în averea sa de 3 miliarde de lire sterline, a murit la vârsta de 96 de ani după ce a contractat Covid-19, a dezvăluit astăzi omul de afaceri britanic, potrivit DailyMail.

Doamna Branson, care luptase cu demența vasculară, a fost văzută ultima dată într-un videoclip din Ajunul Crăciunului filmat la casa fiicei sale Vanessa din West Sussex, unde a vorbit cu entuziasm despre dragostea ei pentru whisky-ul lui Bell.

Richard a confirmat astăzi moartea mamei sale pe Twitter și a scris: „Îmi pare rău să împărtășesc asta, din păcate, ca multe mame și tați ai oamenilor chiar acum, în aceste zile de Covid, și mama mea Eve a decedat. În loc să-mi plâng pierderea, am vrut să-i sărbătoresc viața minunată și bucuria pe care a adus-o.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Eve a murit în Marea Britanie, vineri.

Viața lui Eve Branson, o poveste plină de culoare

Branson a spus că sora lui Vanessa și nepotul Louis au fost alături de mama sa înainte să moară. Ea le-a distrat pe ei și pe asistente cu „povești din viața ei și multe râsete peste pahare de whisky”.

Eve Branson a trăit o viață plină de culoare. Fiul ei, Richard, a dezvăluit cum în tinerețe, obișnuia să se deghizeze în bărbat, pentru a putea învăța să zboare cu planorele.

În cel de-Al Doilea Război Mondial, Eve a slujit în Serviciul Naval Regal al femeilor. Ulterior, a făcut un turneu în Germania ca dansatoare de balet.

Mai târziu a devenit însoțitor de zbor pentru British South American Airways. S-a căsătorit cu Edwards Branston și apoi a condus o afacere imobiliară. De asemenea, a fost ofițer de poliție militară și ofițer de probațiune și chiar a scris romane și cărți pentru copii.

Fiul ei, Richard, născut în 1950, a descris-o ca antreprenor și a spus: „Când eram mic, lucra mereu la un proiect; era inventivă, neînfricată, implacabilă – un antreprenor înainte ca acest cuvânt să existe.”