• Un bebeluș a fost rănit grav într-o explozie în Kabul. În aceeași explozie a murit și bunicul său.
  • Mama copilului le-a cerut autorităților din Marea Britanie să găsească o soluție prin care să-i aducă bebelușul acasă.
  • Mama copilului: „Sunt disperată. Vreau să mă reîntâlnesc cu copilul meu”.

Mama unui bebeluș, care a fost grav rănit într-un accident în Kabul, roagă autoritățile să-i fie adus copilul în Marea Britanie cât de repede posibil, relatează The Guardian.

Bebelușul a fost rănit în mijlocul unei explozii în care a murit și bunicul său, șofer de microbuz în Londra.

Muhammad Raza, în vârstă de 23 de luni, este tratat la Kabul pentru rănile provocate de explozia de săptămâna trecută, care l-a ucis pe Sultan Muhammed Rez, în vârstă de 49 de ani, unul dintre cei trei cetățeni britanici a căror moarte a fost confirmată în atacul terorist.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Mama bebelușului, Basbibi, în vârstă de 19 ani, a declarat că i s-a făcut semn să treacă de o poartă în drum spre un zbor RAF care părăsea Afganistanul și că soldații au împiedicat-o să se grăbească să se întoarcă la locul atacului de joi de pe aeroportul internațional Hamid Karzai.

„Sunt disperată. Vreau să mă reîntâlnesc cu copilul meu. Sper și mă rog ca Guvernul britanic să aibă o soluție pentru a-l aduce înapoi și pentru a-l salva”, a spus mama bebelușului pentru Sun on Sunday, relatează The Guardian.