• „PNL vine cu un program copiat mai mult de 60 de la PSD%”, acuză europarlamentarul social-democrat Claudiu Manda.
  • În opinia acestuia, liberalii nu își propun să termine nimic nici în 2020, nici în următorul ciclu legislativ.
  • „La autostrăzi reiau proiectele propuse de PSD pe care le-au blocat sau le-au subfinanțat la începutul anului.”, spune Manda.

Europarlamentarul social-democrat Claudiu Manda spune că programul de relansare economică a guvernului este copiat mai mult de 60% de la PSD.

„PNL vine cu un program copiat mai mult de 60% după programul de guvernare al PSD. Mai mult, a copiat din programul PSD fără a înțelege însă esența acestui program și cum se corelează componentele sale”, a scris pe Facebook europarlamentarul social-democrat Claudiu Manda.

În opinia acestuia, liberalii nu își propun să termine nimic nici în 2020, nici în următorul ciclu legislativ, dacă ar continua să fie la guvernare.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

PNL anunță „marele” program de relansare economicăDupa 4 luni în care s-au chinuit să scrie pe hârtie un plan de…Publicată de Claudiu Manda pe Miercuri, 1 iulie 2020

„La autostrăzi reiau proiectele propuse de PSD pe care le-au blocat sau le-au subfinanțat la începutul anului. Proiectul de PPP pentru autostrada Comarnic-Brașov a fost anulat deși era în faze semnării contractului. Proiectul PPP pentru Autostrada Unirii a fost anulat. La Centura Bacăului (Autostrada Moldovei) se alocă doar 25% din ce s-a alocat anul trecut, pentru secțiunea de autostradă Sebeș-Turda doar 30%. Finanțarea podului de la Brăila este mai mică cu 20% față de ce s-a alocat anul trecut. Drumul Expres Craiova – Pitești primește doar 96 de milioane din 2 miliarde. Se laudă doar cu continuarea șantierelor deschise în Guvernarea PSD”, a menționat europarlamentarul PSD.