• Postarea MApN a iscat numeroase reacții și peste 1.000 de oameni au reacționat
  • Paginile de Facebook MApN, MAI și SRI se bucură de „engagement”

Nu sunt instituțiile din România cele mai bune în materie de digitalizare, dar știm un lucru: se descurcă mult mai bine cu Facebook-ul. Trăim totuși în era în care rețelele sociale fac și desfac în politică și în societate!

Așa se face că Ministerul Apărării Naționale, al Internelor și chiar serviciile de informații au ajuns campioanele glumelor pe internet. Numărul de reacții arată că sunt destui oameni care le și apreciază. Ultima încercare a venit de la MApN – a adunat o mie de like-uri cu o fotografie a scafandrilor Armatei! „Asigurăm protecția slujbei de Bobotează”, a fost descrierea!

Reacțiile au fost pe măsură: „Vedeți să nu vă ruginească mitralierele alea”, au răspuns oamenii la comentarii! Alții au spus că Ministerul Apărării ar trebui să se ocupe mai mult de lucrurile importante și mai puțin de Facebook.

Dar nu e prima dată când vedem astfel de mesaje! MAI s-a mai remarcat cu postarile de Valentine’s Day ori cu cea în care l-a transferat pe Leo Messi. Ușor neinspirată – dacă îți amintești – pentru că venea fix când pe ecranele vuiau imaginile de la întâlnirea șefilor Poliției cu interlopii!

Modelul postărilor glumețe i-a adus faimă și Ambasadei Suediei la București. E ambasada cu cea mai accesată pagină de Facebook.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN