• Peste 400 de persoane s-au vaccinat, în ultimele 24 de ore, la centrul drive-thru
  • Alte 300 s-au vaccinat la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu
  • Timp de 12 ore, oricine poate veni să se vaccineze

Peste 400 de persoane s-au vaccinat, în ultimele 24 de ore, la centrul drive-thru, deschis în parcarea Cazarma 90, din Sibiu, și alte 300 s-au vaccinat la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu, în cadrul evenimentului Summiul Muzical.

Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, a declarat, duminică, faptul că în ultimele 24 de ore s-au vaccinat la centrul drive-thru deschis la parcarea Cazarma 90 un număr de 419 persoane.

De asemenea, la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu s-au vaccinat, doar în ultimele 5 ore, un număr de 300 de persoane.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Reprezentanții Filarmonicii de Stat din Sibiu organizează, pe 9 Mai, de Ziua Europei, Summit-ul Muzical al Vaccinării. Timp de 12 ore, oricine poate veni să se vaccineze, pentru a pune umărul să revenim la normalitate, cu evenimente artistice care fac granițele să dispară.

Maratonul de vaccinare va fi dublat de un maraton artistic inedit care se va desfășura în aer liber pe esplanada Sălii Thalia. Până la această oră au avut reprezentanții Teatrul de Balet Sibiu (de la ora 10.00), Academia Forțelor Terestre (de la ora 11.00), Recital Duo Cameral – Filarmonica de Stat Sibiu (de la ora 12.00), Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” (de la ora 13.00). Urmează Cvartet al Filarmonicii de Stat Sibiu (ora 14.00), Moment teatral – Teatrul Național Radu Stanca Sibiu (ora 15.00, cu actorii Veronica Arizancu, Cristina Stoleriu și Liviu Vlad), Concert Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu (ora 17.00), Moment artistic – Ansamblul Cindrelul Junii Sibiului (ora 19.00), Recital Radu Nechifor (ora 20.00).