• Ciolacu: „Acest guvern este deja născut mort. Sunteți o rușine națională”.
  • Liderul PSD precizează că parlamentarii social-democrați nu vor vota niciodată un astfel de executiv.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declară că guvernul Florin Cîțu „este deja născut mort” și precizează că parlamentarii social-democrați nu vor vota niciodată un astfel de executiv: „Ați venit să prăduiți cât de mult puteți. Sunteți o rușine națională”.

„Ați pierdut alegerile. Românii v-au trimis acasă pentru că le-ați pus în pericol sănătatea, viața, locurile de muncă și educația copiilor. V-au trimis acasă pentru ați mințit și v-ați bătut joc de o țară întreagă. Dar, domnule Orban, nu ați înțeles nimic. În loc să plecați acasă, vați dat mâna pe sub masă în goana voastră ciolan. De două săptămâni românii Vă privesc siderați cum vă sfâșâiați între voi pentru scaunele voastre, pentru bani și pentru putere. De accea v-ați pus un premier de paie, să nu cumva să vă încurce planurile planurile”, a spus în plenul reunit Marcel Ciolacu.

Acuzații despre programul de guvernare

El acuză că în programul de guvernare nu există nicio măsură pentru viața românilor și nicio reformă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Ați venit să prăduiți cât de mult puteți, să privatizați sănătatea, să creșteți taxele, să vindeți companiile românești, omorâți agricultorii români. Acest guvern este deja născut mort. PSD nu va vota niciodată un astfel de guvern. Sunteți o rușine națională”, conchide social-democratul.