Marcel Ciolacu anunță că PSD suspendă orice acțiune de campanie electorală. De ce a luat această decizie

Marcel Ciolacu vrea să demonstreze că PSD este un partid responsabil în continuare https://alephnews.ro/guvern/marcel-ciolacu-le-propune-parlamentarilor-psd-sa-se-vaccineze-cu-a-treia-doza/ Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Profimedia
  • Marcel Ciolacu anunță că PSD suspendă orice acțiune de campanie electorală
  • Marcel Ciolacu:În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale
  • Ciolacu: „Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”

„În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență.

Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.