Marcel Ciolacu anunță când va depune PSD moțiune de cenzură: S-a ajuns prea departe. VIDEO

Marcel Ciolacu, din nou cu banii la vedere. Cum a fost surprins șeful PSD. VIDEO Sursă foto: Youtube
  • Marcel Ciolacu: Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Pe de o parte au înghețat toate veniturile românilor, salarii, pensii și alocații. Pe de altă parte, avem cea mai mare explozie de prețuri.
  • El amintește că, în prezent, Opoziția are 204 voturi.
  • Parlamentul a respins pe 23 iunie moțiunea de cenzură „România eșuată. Recordul <fantastic> al Guvernului Cîţu”, inițiată de senatori și deputați PSD.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, că formațiunea pe care o conduce va depune moține de cenzură „când vom avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă”.

„În acet moment, partea de Opoziție a Parlamentului are 204 voturi. Un guvern nu poate să cadă decât printr-o moțiune de cenzură în Parlament sau dacă milioanele de români ies în stradă să ceara demisia acestui guvern”, a punctat Ciolacu, într-o conferință de presă.

Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Pe de o parte au înghețat toate veniturile românilor, salarii, pensii și alocații. Pe de altă parte, avem cea mai mare explozie de prețuri, total necotrolată și fără să vină cu nicio soluție guvernul. Am decis cu unanimitate de voturi în cadrul Consiliului Politic Național că vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cee 234 de voturi necesare să treacă această moțiune”, anunță Marcel Ciolacu.

El amintește că, în prezent, Opoziția are 204 voturi.

Un guvern nu poate să cadă decât printr-o moțiune de cenzură în Parlament sau milioanele de români să iasă pe stradă și să ceară demisia acestui guvern. Nu există altă cale într-un stat membru al UE”, conchide Marcel Ciolacu.

Parlamentul a respins pe 23 iunie moțiunea de cenzură „România eșuată. Recordul <fantastic> al Guvernului Cîţu”, inițiată de senatori și deputați PSD.