• Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit unor surse din conducerea PSD.
  • El nu participă la întrevederea pe care preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, o are programată cu preşedinţii celor două camere ale Parlamentului.
  • La începutul anului, Ciolacu a fost în izolare, la Buzău, pentru că s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care era infectat cu COVID.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a fost testat pozitiv cu Covid-19, potrivit unor surse din conducerea PSD, potrivit Mediafax.

El nu participă la întrevederea pe care preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, o are programată cu preşedinţii celor două camere ale Parlamentului.

„Este asimptomatic şi se simte foarte bine bine. Marcel (Ciolacu – n.r.) îşi face teste periodic, iar, de dimineaţă, pentru că avea programată întâlnirea cu Maia Sandu, s-a testat şi i-a ieşit pozitiv”, au declarat, pentru Mediafax, surse din conducerea PSD.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

La începutul anului, Ciolacu a fost în izolare, la Buzău, pentru că s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care era infectat cu COVID.

Aproape 9.000 de noi cazuri COVID şi 28 de decese la pacienţi confirmaţi cu coronavirus au fost raportate în ultima zi, anunţă Ministerul Sănătăţii.