Marcel Ciolacu, atac la Președinte: „Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors. S-a umflat socata în voi!”

marcel-ciolacu Mediafax Foto
  •  Marcel Ciolacu critică dur atât formațiunile din coaliția de guvernare, cât și pe șeful statului.
  • Ciolacu: „Trei găști au aruncat țara în haos”
  • Marcel Ciolacu reamintește de faptul că joi autoritățile au raportat 195 de decese din cauza COVID-19.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică dur atât formațiunile din coaliția de guvernare, cât și pe șeful statului: „Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors”.

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre! Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?! Dar ultimatumuri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați? Chiar nu vă e rușine?!”, transmite Marcel Ciolacu.

El reamintește de faptul că joi autoritățile au raportat 195 de decese din cauza COVID-19.

„Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani. România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă”, conchide președintele social-democraților.