• Liderul PSD îl acuză pe premierul Florin Cîțu că, fără să-i ceară nimeni, a transmis la Bruxelles modificările pe care urmează să le facă la sistemul de pensii
  • Marcel Ciolacu: „Vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa <reformele> criminale împotriva românilor”
  • El precizează că PSD se opune categoric acestor intenții

Liderul PSD îl acuză pe premierul Florin Cîțu că, fără să-i ceară nimeni, a transmis la Bruxelles că intenționează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desființa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar și vechimea în muncă necesară pensionării.

„Deși nimeni nu le-a cerut-o, Guvernul Cîțu a transmis la Bruxelles că intenționează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desființa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar și vechimea în muncă necesară pensionării! Acum înțelege toată lumea de ce insistăm să vină în Parlament să își asume clar în fața românilor ce nenorociri au de gând să facă cu adevărat sub masca PNRR?!”, scrie pe Faceook Marcel Ciolacu.

El precizează că PSD se opune categoric acestor intenții.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

„Vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa <reformele> criminale împotriva românilor”, conchide social-democratul.