• Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, spune Marcel Ciolacu
  • Întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, spune Marcel Ciolacu: „Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii – mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”, spune la TVR Marcel Ciolacu.

Întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, conchide liderul social-democrat.