Marcel Ciolacu, convins că, în 2024, se va „sparge ghinionul” și că PSD va da președintele României

marcel ciolacu incruntat intr-o declaratie de presa. Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa Foto: Mediafax / Alexandru Dobre
  • Marcel Ciolacu spune că, în 2024, PSD va da președintele României.
  • Candidatul PSD pentru președinție va fi desemnat prin alegeri preliminare în partid.
  • În ultimii 20 de ani, liderii PSD care au candidat nu au câștigat la „prezidențiale”.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat că pentru alegerile prezidențiale din 2024, candidatul PSD va fi desemnat prin alegeri preliminare în partid.

Președintele social-democraților a mai precizat că în ultimii 20 de ani liderii PSD care au candidat nu au câștigat, și că desemnarea candidatului prin alegeri este în măsură de reducă disputele în partid, potrivit Digi24.

De asemenea, Marcel Ciolacu este convins că decizia are puterea să „spargă ghinionul” și că partidul său va da președintele țării în 2024, dacă actuala politică de reformă a partidului va continua.

„Sunt convins că, în 2024, PSD din nou va da preşedintele României dacă vom continua această linie de modernizare, de reformă a partidului şi de câştigare, din nou, a încrederii populaţiei”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024, Marcel Ciolacu a mărturisit că este foarte posibil să nu candideze, însă ar vrea să fie primul președinte al partidului care să câștige toate alegerile.