• Ciolacu, despre Șoșoacă: Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești
  • Despre revenirea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în PSD, Ciolacu a spus: „Va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”
  • Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu crede că Diana Șoșoacă ar putea strica „relațiile PSD cu internaționala socialistă”.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un interviu acodat DC News.

Referitor la revenirea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în partid, Ciolacu a spus: „Va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„O decizie… Știm cu toții, este colegul meu, prietenul meu Robert Negoiță, dar fiecare dintre noi ne asumăm anumite decizii pe care le luăm în parcursul nostru politic. Robert Negoiță, din punctul meu de vedere și nu numai al meu – am vorbit cu mai mulți colegi – a făcut anumite greșeli, chiar unele vis-a-vis de Gabriela Firea. Decizia ca Robert Negoiță să revină în PSD va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”, a declarat Marcel Ciolacu.

El precizează că decizia reprimirii lui Robert Negoiță în PSD nu este una care să fie luată doar de președintele partidului.

Nu mi se pare corect. Nu o să iau o decizie cu privire la revenirea unui coleg, care într-un anumit moment a plecat, poate într-un moment dificil al partidului, până când nu mă consult cu colegii mei. În speța respectivă, cu Gabriela Firea, colega mea”, conchide liderul PSD.