Marcel Ciolacu: Dreapta și-a epuizat orice sursă de credibilitate și competență

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză dreapta politică de iresponsabilitate. Sursa: Hepta
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză dreapta politică de iresponsabilitate.
  • Acesta a transmis un mesaj dur pe pagina de Facebook, imediat după ce Dacian Cioloș a fost numit premier.
  • PSD nu a venit cu propuneri de premier în discuțiile de luni de la Cotroceni.

„Sărăcie, Frig şi Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloş sau Cîţu!”, scrie marţi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, după doi ani de administrat ţara, dreapta şi-a epuizat orice resursă de credibilitate şi competenţă.

„România are azi cea mai scumpă piaţă spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflaţia a explodat, preţul alimentelor a crescut în multe cazuri şi cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic şocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o şcoală online formală şi fără resurse reale de funcţionare. Iar în vreme ce ei caută majorităţi iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea preţurilor la energie şi gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populaţiei! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini.”, adaugă Marcel Ciolacu.