Marcel Ciolacu: „Haideţi să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii”

marcel-ciolacu Sursa foto: Mediafax
  • Ciolacu susține că suntem interconectați și trebuie să scăpăm de prostia asta.
  • Membrii Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România – AFEER consideră „absolut inoportune, contraproductive şi nocive” unele dintre modificările adoptate de Guvern la OUG 27/2022.

„Haideţi să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii, cu aceste minciuni că rămân românii fără energie”, spune Marcel Ciolacu, după ce AFEER a transmis că sunt „absolut inoportune, contraproductive şi nocive” unele dintre modificările adoptate la OUG 27.

„Suntem interconectaţi. Haideţi să terminăm cu această prostie, că rămâne România fără energie pentru că fug furnizorii, cu aceste minciuni că rămân românii fără energie… Nu au rămas. Repet, niciun stat nu a rămas. Am văzut că nici Franţa nu a rămas (fără energie – n.r.), care şi-a închis cam jumătrate din producţie nu cleară, nici Grecia, care nu are mari capacităţi”, spune Marcel Ciolacu.

„În loc să facă ordine şi să soluţioneze probleme, noua OUG creează haos şi loveşte în toţi operatorii pieţei de energie, periclitând securitatea aprovizionării cu energie a consumatorilor”, afirma luni preşedintele AFEER, Laurenţiu Urluescu, care a cerut revizuirea OUG privind preţurile la energie.

Membrii Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România – AFEER consideră „absolut inoportune, contraproductive şi nocive” unele dintre modificările adoptate de Guvern la OUG 27/2022.