• Daniel Ghiţă nu a purtat mască la protestele din Bucureşti
  • Preşedintele PSD a spus că fostul sportiv are o adeverinţă în acest sens

Daniel Ghiţă, fost kickboxer şi actual deputat PSD, a apărut la protestele din ultimele zile fără mască de protecţie. Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a sărit în apărarea colegului de partid, relatează Realitatea Plus.

Potrivit declaraţiei lui Ciolacu, Daniel Ghiţă „nu poate respira având mască” şi are o declaraţie în acest sens.

„Dacă doriți, vă trimit acum adeverința medicală a domnului (n.r. Daniel) Ghiță și știm foarte bine că domnul Ghiță a susținut acest lucru de la început: are o adeverință medicală care spune că poate să meargă fără mască. Nu poate respira având mască”, a declarat Marcel Ciolacu la Realitatea.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Daniel Ghiţă nu s-a ferit să apară fără mască. S-a afişat chiar pe contul personal de social media, filmând live de la protestele din Bucureşti.

„Eu nu l-am văzut pe domnul Ghiță nici fiind violent. Este dreptul dânsului. Ne-am câștigat aceste drepturi la Revoluția din 89. Nu este nici huligan, nici derbedeu. Cine a distrus să suporte rigorile legii, categoric. Este inadmisibil să mergi la spitale să strigi „asasinii” când medicii și cadrele medicale sunt eroii acestei pandemii. Dar știți (…) că există astfel de manipulări ca să ducă în derizoriu manifestanții. Eu mi-aș fi dorit să dea o lecție, să protesteze respectând regulile sanitare impuse de pandemie. Astfel i-ar fi arătat celui mai important ministru, ministrul Sănătății, în perioadă de pandemie, care a încălcat regulile stând în Parlament fără mască”, a concluzionat liderul PSD.

Daniel Ghiţă a atras atenţia la începutul lunii printr-un discurs pe care l-a avut în Parlament: „Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile”.