• Marcel Ciolacu a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, în care a vorbit despre negocierile cu privile la noul Guvern
  • Președintele PSD și-a spus părerea despre propunerea PNL pentru prim-ministru: „Cîțu este groparul economiei”
  • Marcel Ciolacu: „Domnul Iohannis a devenit politrucul PNL”

Președintele PSD Marcel Ciolacu, a vorbit la emisiunea Marius Tucă Show despre negocierile care se poartă cu privire la noul Guvern și despre propunerea liberalilor pentru funcția de prim-ministru.

Marcel Ciolacu, președintele PSD: „Suntem primul partid invitat la negocieri, luni la ora 11. Îmi pare rău că Alexandru Rafila nu o să poată să vină.”

Marius Tucă: „Deci acum cu această convocare pentru ziua de luni, consultări cu dumneavoastră, USR, UDMR și AUR, se intră într-o logică constituțională.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Marcel Ciolacu, președintele PSD: „Ce se întmâplă acum este inadecvat pentru un stat european. Noi facem parte din aceste organisme internationale, în urma unor acorduri. Au fost incălcate. Domnul Iohannis a devenit politrucul PNL. Nu a câștigat alegerile, dar are în continuare această problemă să nu recunoască. Să revină cu picioarele pe pământ.”

Marius Tucă a discutat cu președintele PSD și despre porpunerea lui Florin Cîțu petnru funcția de prim-ministru.

Marcel Ciolacu, președintele PSD: „Aștept să-și asume și USR. Este groparul economiei. Nu este niciun program funcțional. Toate deciziile nu au legătură cu ce se întâmplă în Europa.”

„E o diferență de opinie între Orban și Iohannis. Îi amintesc lui Iohannis că capul de listă la senat în București au fost Orban și Cîțu și au ieșit pe locul 3. Ar trebui să recunoască „suntem înfrânți“. Știm derapajele lui Cîțu, când era urmărit de marțieni, spoionii ruși care îl urmăreau.”

„Mi-am făcut o analiză. Avem peste 55%. A câștigat PSD. Am luat municipiile. Este o victorie de fond nu de formă.”

Jurnalistul Marius Tucă l-a întrebat pe Marcel Ciolacu ce va face dacă propunerea lor de premier nu va fi primită.

Marcel Ciolacu: „Vom lupta cu toate pârghiile să fie nominalizat Alexandru Rafila. Ne am făcut un plan, am trimis scrisorile către toată Europa, nu neapărat să am o susținere, dar îmi doresc ca lumea să știe adevărta față a președintelui.”