• Președintele PSD, Marcel Ciolacu le-a propus senatorilor și deputaților PSD să se vaccineze la Romexpo cu a treia doză.
  • Parlamentarii social-democrați au primit un mesaj intern.
  • Marcel Ciolacu vrea să dovedească că PSD rămâne un partid responsabil.

Liderul PSD i-a chemat pe parlamentarii social-democraţi să meargă, miercuri, la Romexpo, pentru a-şi face doza a treia de vaccin, potrivit unui mesaj intern trimis senatorilor şi deputaţilor partidului: „Să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil”.

„Dragi colegi, vă propun ca mâine (miercuri – n.r.), după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în faţa acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluţii. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluţie pentru a salva cât mai multe vieţi”, potrivit mesajului trimis de Marce Ciolacu.

Liderul PSD le propune senatorilor şi deputaţilor PSD să se vaccineze la Romexpo.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Vă propun să mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din Bucureşti – cred că toată lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români. Vă mulţumesc şi aştept confirmările voastre”, conchide Ciolacu.