Marcel Ciolacu, mesaj în ziua aniversării aderării României la UE: „Unii au scris istorie, alții ratează șanse istorice pentru țară”

Sursa Foto: Profimedia
  • Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că, după 16 ani de la semnarea tratatului de aderare a României la UE, actualii guvernanți nu sunt în stare să trimită Comisiei Europene un plan coerent în privința PNRR.
  • Marcel Ciolacu: „Unii au scris istorie, alții ratează șanse istorice pentru România”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a scris pe Facebook că duminică se împlinesc 16 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană.

„Pe 25 aprilie 2005, România a scris istorie la Luxemburg și a deschis calea societății românești către valorile și standardele europene. Din păcate, actualii conducători ai statului român – Iohannis, Cîțu sau Orban, nu au catadicsit să spună un cuvânt despre acest moment esențial din istoria modernă a României”, se arată în postarea liderului social-democrat.

Acesta susține că, după 16 ani, acești politicieni nu sunt în stare „nici măcar să trimită Comisiei Europene un plan coerent care să respecte cerințele europene în privința PNRR”.

„Unii au scris istorie, alții ratează șanse istorice pentru România!”, a adăugat Ciolacu.