Marcel Ciolacu o propune pe Gabriela Firea la alegerile prezidențiale din 2024. „De departe cel mai bun candidat al PSD”

Sursă foto: Mediafax/Alexandru Dobre
  • Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu spune că Gabriela Firea este cea mai potrivită pentru alegerile prezidențiale din 2024
  • Ciolacu: „Cel mai bun candidat este, de departe, doamna Gabriela Firea”
  • PSD nu exlude nici varianta susținerii lui Victor Ponta, liderul PRO România

Întrebat despre o eventuală susținere a lui Ponta la alegerile prezidențiale, în cadrul unei alianțe cu PSD, Ciolacu a răspuns că Gabriela Firea este, de departe, cel mai bun candidat social-democrat pentru cursa electorală din 2024.

”În acest moment, cred că cel mai bun candidat, din punct de vedere al PSD, pentru această atât de înaltă funcţie, este doamna Gabriela Firea, de departe”, a declarat Marcel Ciolacu.

Totuși, Ciolacu nu exclude varianta unei alianțe cu Pro România, acesta spunând că este unul dintre subiectele discutate în partid, iar candidatul va trebui ales în interiorul celor două formațiuni, de comun acord.

”Este unul din punctele pe care le discutăm. Ponta mi-a şi răspuns că şi-a anunţat candidatura din postura de preşedinte al Pro România. Dacă vom face parte dintr-o alinţă, atunci va fi decizia alianţei”, a explicat Ciolacu.