• Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că formaţiunea nu va vota un guvern minoritar.
  • Acesta a admis că în acest moment sunt şanse mari să se ajungă la alegeri anticipate: „Întoarcerea la popor nu este nicio ruşine”.

„România în acest moment este la cea mai mare răscruce după al Doilea Război Mondial. Dacă nu înţelegem nici măcar acum cu ce avem de-a face şi care sunt aşteptările românilor la noi, înseamnă că facem politică degeaba. Am avut o deschidere totală să discutăm şi cele 10 măsuri şi programul de guvernare pe o perioadă scurtă, am avut deschiderea să venim şi cu un guvern de tehnocraţi, ca pe urmă să ne întoarcem la popor, la alegeri anticipate. Nu ştiu ce au hotărât liberalii. PSD rămâne consecvent şi consideră că soluţia unui guvern minoritar este o greşeală foate mare şi noi nu putem susţine aşa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, crizele nu pot fi trecute cu un Guverrn minoritar: „Este o ruptură înre guven şi parlament”.

Acesta spune că în acest moment sunt şanse mari să se ajungă la alegeri anticipate: „Categoric. Întoarcerea la popor nu este nicio ruşine şi nicio catastrofă. (…) Se organizează în primăvară. În acest moment sunt şanse, dar nu este nicio catastrofă”.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT