• Premierul Marcel Ciolacu are astăzi întâlniri de lucru cu mai mulți miniștri, în special cei implicați în gestionarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
  • Înainte de aceasta, va avea o întâlnire cu sindicaliștii din domeniul Educației.
  • Marcel Ciolacu a cerut mobilizarea generală a funcționarilor pentru atingerea obiectivelor și țintelor stabilite în cadrul PNRR.

Premierul Marcel Ciolacu are astăzi întâlniri de lucru cu mai mulți miniștri, în special cei implicați în gestionarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Înainte de aceasta, va avea o întâlnire cu sindicaliștii din domeniul Educației.

Conform programului oficial anunțat de Guvern, începând cu ora 13:00, Marcel Ciolacu va discuta cu vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, și ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Această întâlnire urmează să aibă loc la Palatul Victoria și vine în contextul în care premierul a subliniat, la preluarea mandatului său importanța reducerii inflației. De asemenea, în prima ședință de Guvern, Marcel Ciolacu a cerut mobilizarea generală a funcționarilor pentru atingerea obiectivelor și țintelor stabilite în cadrul PNRR.

Începând cu ora 12:00, premierul se va întâlni și cu vicepremierul Cătălin Predoiu, vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, și ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Un aspect importat pe agenda noului premier este dialogul cu sindicaliștii din domeniul Educației. Aceștia au revenit la catedră recent, după greva generală care a durat mai mult de trei săptămâni, în urma promisiunilor ferme legate de Legea salarizării.

Citește și: