• Ciolacu: Voi #demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a #nu beneficia de #pensiespecială
  • Liderul PSD spune că a inițiat și am votat legea prin care toate pensiile speciale care depășesc 7.000 de lei sunt impozitate cu 85%
  • Și parlamentarii USR spun că vor demisiona mâine

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că va demisiona din Parlament, chiar în ultima sa zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie specială.

Cât contribui, atât primești – este singurul principiu corect care trebuie să stea la baza pensiei. Voi #demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a #nu beneficia de #pensiespecială! La fel am făcut și acum patru ani, la fel voi face și acum”, a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

Liderul PSD a mai scris că a inițiat și am votat legea prin care toate pensiile speciale care depășesc 7.000 de lei sunt impozitate cu 85%.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Nu este suficient, dar este singura varianta constituțională în acest moment. Îmi doresc să reușim ca împreună să îi dăm jos pe toți cei care s-au cocoțat pe Everestul financiar al pensiilor speciale. O bună ocazie a fost ratată din nou de Guvernul Orban în acest an, când a refuzat să dea o #ordonanțădeurgență pentru #eliminareapensiilorspeciale, act normativ care s-ar fi aplicat imediat”, a adăugat Ciolacu.

Cât contribui, atât primești – este singurul principiu corect care trebuie să stea la baza pensiei. Voi #demisiona din…Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 23 noiembrie 2020