• Vlad Voiculescu a fost surprins, luni, fără mască de protecție pe holurile Parlamentului.
  • Conduita sanitară prevede că portul măștii este necesar în toate spațiile închise.
  • „Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin, acuză liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului @florinV citu! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Reacția social-democratului vine după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului, deși conduita sanitară prevede că portul măștii este necesar în toate spațiile închise. De asemenea, tot luni la centrele de vaccinare din cadrul Romexpo era aglomerație. Sute de oameni au stat la rând ca să se imunizeze.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN