• Marcel Vela anunță un al treilea val de măsuri de relaxare, din 15 iunie
  • Ministrul de Interne spune că decizia va fi luată în funcție de analiza statistică epidemiologică
  • Vela: „Românii au avut grijă, au protejat viaţa celor dragi, au realizat că viaţa este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”

Marcel Vela a declarat, la Digi 24, că vor urma noi măsuri de relaxare, din 15 iunie, pe care populația le va aprecia. Totuși, acesta a precizat că decizia va fi luată în următoarele zile, în funcție de analiza epidemiologică.

Ministrul de Interne a spus că românii merită un nou val de relaxări pentru că „au avut grijă, au protejat viaţa celor dragi, au realizat că viaţa este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase.

Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi.

Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, a declarat Vela, pentru sursa citată