Marea Britanie, amenințată de tulpina indiană. A fost atins cel mai mare număr de infectări zilnice din ultimele patru luni

cehia-coronavirus Foto: Profimedia
  • Marea Britanie a raportat peste 7.000 de cazuri noi de COVID-19 pentru a doua zi consecutivă
  • În ultimele 24 de ore, în Mare Britanie au fost raportate 7.393 de cazuri de infectare cu coronavirus și încă șapte decese
  • Miercuri a fost atins cel mai mare număr de infectări zilnice din ultimele patru luni

Marea Britanie a raportat peste 7.000 de cazuri noi de COVID-19 pentru a doua zi consecutivă, potrivit datelor guvernamentale, notează News Sky.

În ultimele 24 de ore, în Mare Britanie au fost raportate 7.393 de cazuri de infectare cu coronavirus și încă șapte decese. Este a doua zi consecutivă de creștere a numărului de cazuri, ieri fiind declarate 7.540 de cazuri și șase decese, comparativ cu 5.274 de cazuri și 18 decese raportate săptămâna trecută.

Miercuri a fost atins cel mai mare număr de infectări zilnice din ultimele patru luni.

Secretarul Ministerului Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a declarat că varianta Delta, detectată pentru prima dată în India, reprezintă acum 91% din cazuri.

Numărul complet al persoanelor vaccinate se ridică acum la 28.857.102 în timp ce 40.886.878 persoane au primit cel puțin o doză de ser.