• Restaurantele şi cafenelele vor funcţiona şi la interior la 30% din capacitate
  • Tot la o treime din capacitate vor fi redeschise sălile de teatru şi cinema
  • Localurile vor funcţiona până la ora 21
  • Incidenţa din Bucureşti a scăzut până la 2,52 cazuri la mie

După trei zile la rând în care incidenţa din Capitală a tot scăzut, vestea mult aşteptată de bucureşteni a venit. Restaurantele, cafenelele, sălile de teatru şi cinema, dar şi agenţiile de pariuri din Bucureşti se redeschid. Nu din acest weekend, cum ți s-a spus inițial, ci de luni.

„Am considerat necesar ca toţi operatorii economici să aibă timpul necesar să amenajeze sălile dedicate activităţii pe care o desfăşoară în conformitate cu prevederile legale”, a spus Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei.

„Nu a fost o dezbatere propriu-zisă. Noi ca şi Comitet pentru Situaţii de Urgenţă am luat act de aceşti indicatori, care sunt furnizaţi tot de MS şi INSP, şi am acţionat în consecinţă, am luat o decizie oarecum formală din partea acestui Comitet Municipal pentru Situaţii de Urgenţă”, a spus şi Nicuşor Dan.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Localurile vor funcţiona la interior cu 30% din capacitate şi cu un program limitat. Vei putea bea o cafea începând cu 6 dimineața. Iar cina la restaurantul preferat se va încheia la 9 seara. Rămân interzise evenimentele private de tipul nunţilor, botezurilor sau meselor festive.