• Adversara preşedintelui în funcţie, Emmanuel Macron, a afirmat, marţi, că se opune sancţiunilor europene care ar afecta importurile de petrol şi gaz din Rusia.
  • Uniunea Europeană a semnalat că vrea reducerea, în mod treptat, a dependenţei energetice de Rusia.
  • Marine Le Pen, candidata formaţiunii Mobilizarea Naţională (extremă-dreapta) în scrutinul prezidenţial din Franţa, a fost criticată pentru susţinerea pe care i-a acordat-o, în trecut, preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Marine Le Pen, adversara preşedintelui în funcţie, Emmanuel Macron, în turul doi al scrutinului prezidenţial din Franţa, a afirmat, marţi, că se opune sancţiunilor europene care ar afecta importurile de petrol şi gaz din Rusia, informează BBC News.

„Sunt total în favoarea celorlalte sancţiuni”, a afirmat Marine Le Pen, subliniind însă că nu va accepta limitarea importurilor de petrol şi gaz din Rusia.

Nu vreau ca cetăţenii francezi să sufere de pe urma consecinţelor sancţiunilor”, a argumentat Marine Le Pen, într-un interviu acordat postului France Inter.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Uniunea Europeană a semnalat că vrea reducerea în mod treptat a dependenţei energetice de Rusia.

Marine Le Pen, candidata formaţiunii Mobilizarea Naţională (extremă-dreapta) în scrutinul prezidenţial din Franţa, a fost criticată pentru susţinerea pe care i-a acordat-o în trecut preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.