Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt: Adrian Naidin, violoncelist şi compozitor, Iuliana Dabija, trainer & nutriționist  și ziaristul Cornel Nistorescu.

Din două mâini magice și un violoncel fermecat, iese Rai! Muzică, talent, nerv, pasiune nebună. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, urmăriți-l diseară pe Adrian Naidin la Marius Tucă! Vine cu povești, cu muzică bună, cu inspirație, indiferent de vreme și de vremuri!

Anunț de ultimă oră: vă rugăm ascundeți cântarele, dulciurile și mâncărurile calorice! Nutriționista Iuliana Dabija ne explică cum să setăm busola organismului în direcția unei vieți sănătoase, dar și cum rămânem motivați, în ciuda diversiunilor care ne tot distrag.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ

Soțul Dianei Șoșoacă este acuzat că a mușcat de mână o jurnalistă din Italia. Tik Tok-ul, piază rea pentru Vasilică Danileț. Guvernul Ciucă ar livra, dar nu prea știe ce și cui. Cornel Nistorescu face diseară la Marius Tucă o analiză pertinentă și necesară a României de astăzi, țara tuturor făcutelor și nefăcutelor.

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Orice om are dreptul să-și riște viața pentru a și-o păstra” (Jean-Jacques Rousseau)