Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt actrița Andreea Grămoșteanu,Tessa Dunlop, istoric și jurnalist britanic și  publicistul Ion Cristoiu.

Actrița Andreea Grămoșteanu este o bucurie de invitat. O vedem diseară la Marius Tucă unde vorbește despre ,,Complet necunoscuți”, un film făcut în pandemie, în regia lui  Octavian Strunilă, dar și despre #dogpoopgirl, lungmetrajul de debut al lui Andrei Huțuleac.

Avea 18 ani când a descoperit prima dată România și, de atunci, și-a făcut o misiune de credință din a promova țara noastră. După proiectul de succes „Who is Romania“ – în care a prezentat o serie de filme scurte cu personalităţi ale istoriei româneşti-  jurnalista britanică Tessa Dunlop vorbește diseară la Marius Tucă despre un nou proiect care o leagă de România.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Marius Tucă și Ion Cristoiu vă spun diseară dacă dragostea prin rotație dintre PSD și PNL are, pe termen lung, sorți de izbândă. Ce va aduce bun pentru România – aflată într-o criză pandemică, economică și politică formula rotației – o premieră în istoria politică a României?

La Aleph News și pe alephnews.ro: „O viață avem, români! Și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!” (Mihai Viteazul)