Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt avocatul Călin Andrei Zamfirescu, și dr. Codruț Sarafoleanu, şeful Clinicii ORL de la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti.

Călin-Andrei Zamfirescu, unul dintre experţii de marcă în domeniul litigiilor şi arbitrajului comercial, face diseară la Marius Tucă o analiză a libertăților, drepturilor, restricțiilor și atitudinii civice în pandemie. Acesta explică și motivul pentru care Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a lansat concursul cu premii pe tema ,,Restrângerea libertăților individuale în context pandemic.”

Trăim în era în care gustul și mirosul au devenit repere importante între a avea și a nu avea Covid. Dr. Codruț Sarafoleanu vorbește despre consecințele și pericolele asupra calității și sănătății vieții, în cazul în care pierderea simțurilor post-Covid afectează pacientul pe o perioadă îndelungată.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Libertatea ta se termină acolo unde începe libertatea celuilalt!”(John Stuart Mill, filosof britanic)