Marius Tucă Show, de la 19.00, la Aleph News. Invitați: Adrian Marinescu, Tessa Dunlop și Ion Cristoiu

Marius Tucă Show începe diseară, la ora șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Astăzi vin medicul Adrian Marinescu, jurnalista Tessa Dunlop și publicistul Ion Cristoiu.

Noua Zeelandă intră în lockdown, în Europa, discuțiile pe această temă sunt foarte aprinse. Ce facem? Cum ne pregătim de școală? Ne vaccinăm copiii? Hai diseară să-l vezi pe medicul Adrian Marinescu într-o discuție care, în contextul deciziilor internaționale pe tema lockdown-ului, se impune.

“M-am îndrăgostit iremediabil de România acum 30 de ani”, spunea undeva jurnalista Tessa Dunlop. Este istoric de profesie, a scris mult despre țara noastră, cu bune și cu rele deopotrivă. Are un proiect recent în care promovează personalități din istoria și cultura română. Vino diseară s-o cunoști pe Tessa Dunlop – jurnalista care vorbește româna mai bine ca un român!

Retragerea trupelor americane din Afghanistan este evenimentul numărul unu nu doar al zilei, nu doar al săptămânii, ci al ultimilor 30 de ani. Este opinia publicistului Ion Cristoiu. Diseară, vine la Marius Tucă să-ți spună ce implicații are gestul americanilor de a lăsa pradă talibanilor una dintre cele mai vulnerabile țări ale planetei.

Marius Tucă Show. Diseară, de la șapte, la Aleph News și pe alephnnews.ro. “Recucerirea Capitalei Kabul de către talibani este, în primul rând, nespus de tragică” (New York Times).