„Marius Tucă Show”. Dragoș Tudoran și Ion Cristoiu, de la 19:00, la Aleph News

Sursa: Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Dragos Tudoran, Owner&Founder ,,Maimuca Restaurant” și publicistul Ion Cristoiu.

Dragos Tudoran este un bucătar-spectacol. Exploziv, excentric, original, fără reguli, fără limite, fără granițe. Creație pură! Acesta vine diseară la Marius Tucă pentru a ne vorbi despre povestea gastronomiei pe care o aduce zi de zi la rang de artă, despre cât de mult preț se pune în România pe consultanța gastronomică, dar și despre cât de importantă este interacțiunea deschisă dintre client-bucătar.

Publicistul Ion Cristoiu analizează, împreună cu jurnalistul Marius Tucă, ultimele mișcări de trupe din Kiseleff și Modrogan. Astăzi, ziua Z în politica românească. Cine dă mai mult? Cine lasă de la el? Cu cine va merge la drum PNL? PSD sau USR, care este răul cel mai mic pentru Iohannis și guvernul lui?

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez?” (O scrisoare pierdută, Ion Luca Caragiale)